ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€
ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0  Προϊόντα: | 0,00€
 
Σύνολο: 0,00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού

GEODERM

» Αρχική » BRANDS » GEODERM

Σχετικά με την GEODERM

Η GEODERM παράγει από το 1999 καλλυντικά 100% φυσικά, δημιουργημένα από αυθεντικά οργανικά συστατικά τα οποία είναι ικανά να σβήσουν τις ατέλειες του δέρματος. Τα δραστικά της συστατικά αποκαθιστούν την ισορροπία και παράγουν ενέργεια νεότητας. Οι αλλεπάλληλες έρευνες και η εξέλιξη βοήθησαν την GEODERM να βρει αποκλειστικές φόρμουλες χρησιμοποιώντας συστατικά υψηλής ποιότητας που συγχωνεύτηκαν με τα πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα οργανικής προέλευσης ώστε να επιτρέπουν να έχετε τα ύψιστα καλλυντικά.
Καλλυντικά καθαρά φυτικά, με λεπτά και φυσικά αρώματα, τα οποία με τον μέγιστο σεβασμό για την ανθρώπινη ομορφιά, παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για την φροντίδα του προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Κάθε μία από τις σειρές της έχει Βιο-πιστοποιητικό BIO CERTIFICATE που έχει χορηγηθεί από την BDIH. (Γερμανική ελεγκτική αρχή που πιστοποιεί ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στις συνθέσεις τεχνητές ουσίες ή πρώτες ύλες που μπορεί να βλάψουν το περιβάλλον ή τον άνθρωπο. Πιστοποιεί επίσης ότι δεν έγιναν δοκιμές σε ζώα, ότι είναι φυσικά, μη-τοξικά προϊόντα.)

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΗ ΦΥΣΗ

H GEODERM παρέχει φυσικά, αποτελεσματικά και υψηλής ποιότητας καλλυντικά, ασφαλή για την υγεία και φιλικά στο περιβάλλον. Eπωφελούμαστε από τους θησαυρούς που η φύση φέρνει σε μας για την φροντίδα της επιδερμίδας σας. Αποκλειστικά διαλέγουμε πρώτες ύλες υψίστης καθαρότητας, που εξάγονται από φυτά που μεγαλώνουν σύμφωνα με τις οδηγίες της πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Καταφέρνουμε να πάρουμε δραστικά συστατικά από υψηλής βιταμινικής και μεταλλικής αξίας από καλλιέργειες απαλλαγμένες από την χρήση λιπασμάτων, χωρίς χημικά φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και ελεύθερα από γενετικούς χειρισμούς.
Όλες οι προετοιμασίες είναι χωρίς parabens,πετροχημικά παράγωγα, συνθετικά αρώματα ή τεχνητά χρώματα, εγγύηση υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
Στο εργαστήριο της Geoderm Cosmetic σεβόμαστε στο μέγιστο όλες τις διαδικασίες μετασχηματισμού και παραγωγής. Το κάνουμε χωρίς να προκαλούμε μόλυνση, όχι βιοδιασπώμενες ουσίες και δεν έχουν διεξαχθει ποτέ τεστ σε ζώα. Αυτά είναι τα κριτήρια γιατί η Geoderm Cosmetic έχει το πιστοποιητικό BDIH .

ΕΙΜΑΣΤΕ OI IΔΙΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ... Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ALOE VERA

Έχουμε δυο οικολογικές φυτείες στην Fuerteventura των Ισπανικών Κανάριων Νήσων συνολικής έκτασης 2,5 εκατομύρια τετραγωνικά μέτρα. Αυτές οι εκτάσεις καλλιεργήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της βιολογικής καλλιέργειας (CRAE) πιστοποιήθηκαν από την Eυρωπαϊκή Ένωση και επί του παρόντος υπάρχουν πάνω από δύο εκατομμύρια ενήλικα φυτά πάνω από πέντε χρονών, η οποία είναι η κατάλληλη ηλικία για συγκομιδή. Οι φυτείες μας ήταν πάντα οικολογικές. Όλες οι διαδικασίες της συλλογής, ο καθαρισμός και η συντήρηση των φυτών έγιναν με το χέρι. Επίσης η συσκευασία και οι διαδικασίες ανακύκλωσης, είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ GEODERM

  • Φυσικά, οργανικά συστατικά
  • Φυσικά αιθέρια έλαια
  • Όχι συνθετικά αρώματα ή τεχνητές χρωστικές ουσίες
  • Όχι πετροχημικά παράγωγα ή συνθετικά συστατικά
  • Φυσικοί γαλακτωματοποιητές
  • Όχι συνθετικά συντηρητικά
  • Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος προϊόντος και διαδικασίας.

BRANDSNewsletter  © 2017 - fresh-beauty.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2017 - fresh-beauty.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top